Pesto di zucca e noci.

Che strana accoppiata, eppure è una vera delizia! Questo pesto autunnale alla zucca e noci è perfetto per condire la pasta o da accompagnare a dei crostini, provare per credere! 😉

This slideshow requires JavaScript.

Pesto alla zucca e noci
Ingredienti: (x 1 vasetto)
250gr di polpa di zucca
2 cucchiai di noci
1 cucchiaio di capperi
1 cucchiaio di prezzemolo
1 cucchiaino di paprika e kerry
olio

Procedimento:
Tagliare la polpa della zucca a cubetti e passarla al forno a medio calore per 15/20 minuti. Lasciar raffreddare. Mettere in un bicchiere alto tutti gli ingredienti e incorporare il tutto con il frullatore a immersione. Mettere il pesto ottenuto nei vasetti e conservarlo sottolio.

Pumpkin and nuts pesto
Ingredients: (x 1 jar)
250gr pumpkin’s flesh
2 tablespoons of nuts
1 tablespoon of capers
1 tablespoon of parsley
1 teaspoon of paprika and kerry
oil

Proceeding:
Cut the pumpkin’s flesh in dices and bake at medium heat for about 15/20 minutes. Let it cool down. Put all the ingredients in a high glass and incorporate with the help of a mixer. Put the pesto in jars and conserve under oil.

Bon appetit!

Con questa ricetta partecipo a:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s